HYALURONPLASZTIKA! ÉS REGENERÁLÓ KEZELÉSEK

HYAMATRIX HYALURONPLASZTIKA! manuális kezelés a KAMÉLEON MASZKKAL

A kezelés célja: Bőrfiatalítás és ránctalanítás, a bőr szöveteinek újjáépítése és hidratálása. Pótolja a lecsökkent hyaluronsav szintet.

A kezelés hatása: Kisimítja a kialakult és kezdődő ráncokat és erőteljes liftinget biztosít. Kedvező hatással van a túlzott faggyútermelésre, tisztítja a pórusokat, hidratál és növeli a bőr rugalmasságát. Beindítja a vérkeringést, üde és egyenletes bőrszínt eredményez.

Kezelt terület: Arc és szemkörnyék, nyak-dekoltázs.

A kezelés során használt termékek: HYAMATRIX CM/Lotion, HYAMATRIX PE/PG peeling, HYAMATRIX DH-SP ampullák, RS korrekciós szérum, HYAMATRIX AM Kaméleon maszk, HYAMATRIX RC/AF és HYAMATRIX szemkörnyékápoló gél

A kezelés leírása: A bőr megtisztítása után a bőrtípusnak megfelelő hámlazítás következik. Ezután bevisszük az alacsony molekulás hatóanyagot (hyaluronsav és HYMATRIX mátrix peptidek) és megkötjük az az irharétegben. A kötőszöveteket gépi stimulációval kiegészített további hyluronsavas táplálással, majd a szem-arc-nyak-dekoltázs kezelésének befejezésével folytatjuk a kezelést hely specifikus ápolóval.

A kezelés ideje: kb. 45 perc

EXPRESSZ KEZELÉSI kúrákról, otthoni ápolási termékeinkről érdeklődjön a szalonjainkban.

Hozzászólások lezárva