KOZMETIKA

Body SpaSzeretettel köszöntünk a Szépészet új dimenziójában!

Egészségmegőrző és szépészeti szolgáltatásaink nem a gépi kezelésekre, hanem a professzionális hatóanyagokra helyezik a hangsúlyt! Egyéni, személyre szabott kezeléseinket barátságos, nyugodt környezetben végezzük. Professzionális termékek biztosítják a kezelés sikerét, eredményességét! Ha szeretnéd kipróbálni, kérj időpontot egy személyes konzultációra, ahol az ingyenes állapotfelmérés keretében minden kezeléssel kapcsolatosan felmerülő kérdésedre választ kapsz! Hisszük, hogy az elvárt eredményt csak bizalmon alapuló együttműködéssel lehet elérni! Folyamatos továbbképzéseken való részvételünkkel biztosítjuk a naprakész szakmai tudásunkat!
A klasszikus kezeléseken kívül olyan módszerek is elérhetővé váltak, amelyek súrolják az orvoslás határait. Szalonunkban az alábbi leginnovatívabb szépészeti szolgáltatásokat veheted igénybe elérhető árakon:
bőrmegújító, hámlasztó kezelések, innovatív ránctalanító kezelések, bőrplasztika, kozmetikai tetoválás

 

INNOVATÍV BŐRFIATALÍTÁS! INJEKCIÓMENTES HIALURONPLASZTIKA!

korrekcios-szerum-hyaluronsavvalAhogy telnek az évek, bőrünk egyre inkább veszít feszességéből, és megjelennek a ráncok. Mit tehetünk ez ellen? Megállíthatjuk-e a bőr öregedési folyamatait? Orosz kutatóorvosok nagy lépést tettek a megoldás felé, ezzel forradalmasítva a bőrfiatalítást.

A HYAMATRIX® innovációjának titka a hatóanyagok egyedi kombinációjában rejlik. A destrukturált hialuronsav és a mátrix peptidek felelnek a bőr fiatalon tartásáért és egyedülálló hatásmechanizmussal képesek beindítani a bőr emlékezőképességét, és a bőrmegújító folyamatokat.

 

PROFESSZIONÁLIS KOZMETIKAI KEZELÉSEK

 • Hatékony és hosszú távú bőrfiatalító megoldást keres?
 • Kevés az ideje, de vágyik a tökéletes megjelenésre?
 • Valamilyen bőrproblémával küzd?

A legtöbb kérdésére választ talál Szalonunkban.

A HYAMATRIX® hyaluronsavas és peptid tartalmú professzionális kozmetikumok, melyek eredeti bioaktív összetételű készítmények. Az új formulának köszönhetően a HYAMATRIX® harcol az öregedési folyamatok ellen és képes csökkenteni a bőr biológiai korát! Mindezt injekciós beavatkozás nélkül!

Személyre szabott kezeléseket és otthoni ápolási termékeket ajánlunk minden szépülni és gyógyulni vágyó vendégnek!

SZALONJAINKBAN AZ ALÁBBI KEZELÉSEKKEL VÁRJUK ÖNÖKET!

Kattintson a részletekért:

 

46
MAVEX (LA PERLA NERA) FEKETE GYÖNGY MÉREGTELENÍTŐ KEZELÉS

Mit nyújt a kezelés ÖNNEK?

 • Biztonságot, mert hipoallergének a termékek
 • nem okoznak gyulladást,
 • nem tartalmaz hormonokat,
 • férfiak és nők egyaránt használhatják.
 • Hatékonyság: leállítja az öregedési folyamatokat
 • garanciát mert kizárólag okleveles, képzett szakértők alkalmazhatják
 • hosszan tartó eredményt, nem okoz „elvonási tüneteket”

A bőr a kezelés után azonnal ragyogó, fiatalos, friss és energiával teli lesz. A ráncok és a pórusok kevésbé láthatóak lesznek.

A titok a hét aktív molekulában rejlik: 

 • Aktív növényi szén:erős méregtelenítő, megköti a szabadgyököket    47
 • Rattan gyökér: harcol a stressz ellen,regenerál
 • Fekete szőlő,alma és búzakorpa kivonata:stimulálja a kollagén termelődését,hámlaszt, hidratál
 • Ásványi agyag:ellensúlyozza a bőr degeneratív folyamatait
 • Hialuronsav: növeli ahidratáltságot,feszesít
 • Havasi gyopár kivonat:megelőzi a kollagén és elasztin rostok bomlását
 • C vitamin:véd a káros napsugárzástól

INTENSE BŐRÁPOLÁS- AVAGY NÉZZÜNK SZEMBE AZ ÚJ KIHÍVÁSOKKAL!

Környezetszennyezés,elektorszmog,neuroageing. 

A mai kor, és az ezzel járó életmód káros következményeket indíthat  el a bőrben. A legújabb felfedezések bebizonyították, hogy a bőrben jelen lévő idegsejtek öregedése is hatással van a kollagén és elasztin rostok képződésére.

Az idegsejt öregedése bizonyítottan a kollagén és elasztin csökkenéséhez vezet, felgyorsítva a bőr öregedésének folyamatát.

Ehhez adódik még a környezetszennyezés, hisz a nagyvárosokban folyamatosan nő a légszennyezettség, a szálló por szennyezettsége.

Az elektrotechnikai eszközök túlzott használatáról nem is beszélve. Ezek az eszközök egy úgynevezett" kék fényt "bocsájtanak ki, amely a káros szabad gyökök képződéséhez vezet( digital ageing). Erre született meg az INTENSE termékcsalád. 

Ez a kezelés választ ad a bőrt érő 4 jelenségre,  amik stresszért felelősek.Hogyan-szuntessuk-meg-az-izzadast_dfa35b56b24bcea06b5adf97aeaf4003

 • CHRONO:a bőr neuronjainak fiziológiai öregedése
 • CITY:a nagyvárosi légszennyezés
 • COMPUTER:technológiai eszközök, telefon, számítógép
 • CONNECTED LIFESTYLE: szabad gyök képződés

Már egy kezelés is hatásos lehet, de érdemes egy konzultáción megbeszélni a teendőket.

 

Skincare_Banner_Final-1

ÜDVÖZÖLLEK  AZ IMAGE VILÁGÁBAN!

IMAGE-Skincare-LogoAz IMAGE a világ egyik leginnovatívabb, nemzetközi hálózattal rendelkező cége. Olyan termékpalettával rendelkezik, melyek valóban változást hoznak a vendégek bőrében. Filozófiája egyszerű: Age later, az az öregedj később!!!Folyamatosan képzett szakemberektől , a környezetvédelmi előírásoknak megfelelően parabén mentes termékekkel, újrafelhasználható csomagolással szolgáljuk a szépítész szakmát. Kezeléseink egyszerűek, kiszámíthatóak, eredményesek, könnyű használat jellemzi. Az általunk használt peelingek egy kezeléssel világosítják a bőrt, feszesítenek és ragyogóvá teszik azt. Széles választék áll rendelkezésre,a kezelések a fokozókkal teljes személyre szabást tesznek lehetővé, egyedülálló gélalapú technológiával. A professzionális Image Skincare  biztosítja a szolgáltatások, profi termékek és a képzések magas színvonalát az orvosi és az esztétikai területeken.

Mi történik egy kémiai peeling beavatkozás során?

A bőr felülete hámlik és megújul, különböző mélységekben. A bőrben zajló biológiai folyamatokat stimulálják és megújulásra késztetik. A kezelések során a bőr felhámja átmenetileg vékonyodik, miközben az alsó réteg tömörödik, erősödik. A bőr megújulásával a ráncok, foltok elhalványodnak,az aknék eltűnnek, a bőr egészségesebb, ragyogó lesz. Kúraszerűen alkalmazható, otthoni termékek napi használatával segítjük a megújulást.

A peelingek 3 szinten végezhetők:

 • Felszíni peelingek: nem okoz látható hámlást, biztonságos, gyulladt, akár terhes bőrre is alkalmazható, nyáron is végezhető.
 • Közepes mélységű peelingek: erőteljes lifting és problémakezelő hatású. Kezeléskor enyhe bőrpír jeléentkezhet, korpázóan hámlik, elengedhetetlen a bőr utókezelése. A kúrakezelés az egyéni érzékenységhez igazodik.
 • Orvosi peelingek: olyan mélyhámlasztás 1 kezelés alatt, melyekkel erőteljes ránctalanító, akne és pigmentfolt kezelő hatás érhető el.

 

Auerbach Mária
kozmetikus mester,szakoktató-szaktanár
Tel:+36 20 915 9462

 

Hozzászólások lezárva