KÉZ ÉS LÁBÁPOLÁS

MANIKŰR

manikűrKezünk és körmeink nagyon sokat elárulnak rólunk! Nap, mint nap ki vannak téve különböző vegyszereknek, munkahelyi ártalmaknak az időjárás viszontagságainak, ezért folyamatos ápolást igényelnek. Nagyon fontos a szép és ápolt köröm az élet minden területén, hiszen a kezünk mindig szem előtt van! Minden kapcsolat első lépese egy kézfogás. Sok múlhat kezei ápoltságán, egy állásinterjún, egy tárgyaláson vagy akár egy randevún. Meglátja, sokkal jobb lesz a közérzete és magabiztosabbnak fogja érezni magát, ha kezei ápoltak és körmei teljes fényükben ragyognak!

Személyre szabott ápolási kínálattal várom kedves vendégeimet.

A klasszikus manikűr folyamata:

 • Kézfürdő
 • A körmök rövidítése, formára reszelése
 • Körömbőr ápolása, eltávolítása
 • Krémes Kéz masszázs
 • Polírozás vagy lakkozás.

PEDIKŰR

bg2Lábunk ápolása évszaktól függetlenül, nagyon fontos, hiszen a lábaink viselik a legnagyobb terhelést, testünk teljes súlyát hordják. A pedikűr nem csak a láb szépségét, de annak egészségét is megóvja. Gyakori probléma a körmök benövése, körömágygyulladás, vastag bőrkeményedések, tyúkszemek kialakulása. Rendszeres pedikűrözéssel elkerülhetőek illetve kezelhetőek ezek az alattomos és fájdalmas problémák, melyek az ortopédiai okokon felül, sokszor az otthoni helytelen pedikűrözések során alakulnak ki. A lábápolás a kismamáknak is nagyon fontos! Az édes teher élettani és ortopédiai változásokkal is jár, továbbá gond szokott lenni, hogy a leendő anyukák már nem érik el kényelmesen a lábfejüket. Kérje bátran szakember segítségét! Az esztétikai, közérzeti és egészségi javulás, amit a pedikűr után tapasztal biztosan hatással lesz mindennapjaira. A kezelés ideje alatt, kényelmes, kimondottan erre a célra fejlesztett pedikűrszékünkben pihenhet, ellazulhat.Sokan félve keresik fel a pedikűröst az első alkalommal, fertőzésektől, fájdalmaktól tartva. Forduljon hozzám bizalommal! A munkám során különös figyelmet fordítok az állandó sterilizálásra és nem okozok felesleges fájdalmat kapkodással, figyelmetlenséggel.

Türelemmel, törődéssel, tizenöt éves szakmai tapasztalattal várom.

A pedikűr magában foglalja:

 • A láb áztatását,
 • Bőrkeményedések, esetleges körömbenövések, tyúkszem eltávolítását,
 • Sarokrepedés kezelését,
 • A láb körmeinek vágását, formára reszelését,
 • Egy kellemes talp masszázst,
 • Igény szerint klasszikus vagy gél lakkozást

LAKKOZÁS

opi körömlakk 1Professzionális OPI lakkok gyönyörű színeiből válogathat, amely az Egyesült Államokban már 30 éve az elsők között van, és számos világsztárnak segít a szépülésben! Vezető pozícióját annak köszönheti, hogy kiváló minőségű lakkok gyártója és forgalmazója. A világ 70 országában kínálja az OPI a legjobb minőséget a felhasználóinak. Széles termékskálájával s folyamatosan megújuló termékeivel évek óta a köröm szakma Oscar-díjának (ABBIES) nyertesei között van. Az elmúlt években számtalan díjat és szakmai elismerést kapott, ezáltal megelőzött minden más, a körömkozmetikában érdekelt céget az USA-ban. Az OPI a körömlakk piacon klasszikus és divatszíneivel, páratlan színválasztékával, nagyon sikeres. Sok magazinban voksoltak rá a legjobb körömlakk kategóriában (pl. Allure’s, Cosmopolitan, Elle, Instyle).

Legyen ön is részese ennek a sikertörténetnek, válassza az egyéniségének, hangulatának legmegfelelőbb színt!

Kattintson a részletekért: A Körömlakkozás története avagy…

TARTÓS ZSELÉ LAKKOZÁS

gel_lacKörömlakk, ami azonnal szárad, erősíti a körmöket és hetekig tartós?! Már nem csak álom többé!! Itt a forradalmian új, méltán népszerű  Gel Lac technológia!  Az elmúlt évek zseniális újdonsága, a mára abszolút kedvencé vált  Zselé lakkozás! Komoly éveken át tartó kutató- fejlesztő munka eredményeképp, itt a jövő hibrid anyaga, amely a színes zselék tartósságát nyújtja a lakkozás könnyedségével! A Gel Lac, egy 3- 4 hétig tartó zselés lakkozás a természetes körömre,vagy akár műkörömre, ami UV. fényben azonnal 100% szárazra köt, ez a technika a lakkozás és a zselé legjobb tulajdonságait ötvözi, így biztosítja a ragyogó színeket, a tartósságot és a klasszikus lakkozás során gyakran felmerülő problémák kiküszöbölését.

Nincs többé hosszú száradási idő, elkenődés, karcolódás, lepattogzódás!

A szép színek mellett választhat akár egy elegáns francia lakkozást is, hiszen a zselés lakkal ez is megvalósítható! Több mint körömlakk: Tartós, mint a műköröm, egyszerű, mint a körömlakk. Ideális manikűrhöz, pedikűrhöz, teljesen természetes hatású.

Megerősíti a saját körmöt és hosszan tartós!

„ A Gel-Lac zselés-lakkozást nekem találták ki: A lakkozás, ami azonnal száraz, megerősíti körmeimet, és hetekig élvezhetem! „      Zimány Linda

Próbálja ki, és ön is imádni fogja a hetekig tartó csillogást!

 

ngl

FEHÉR EDINA

manikűr, pedikűr, gél-lakkozás
mobil: +36 70 295 0959

Hozzászólások lezárva