SZOLGÁLTATÁSOK

SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK A SZÉPÉSZET ÚJ DIMENZIÓJÁBAN

Egészségmegőrző és szépészeti szolgáltatásaink nem a gépi kezelésekre, hanem a professzionális hatóanyagokra helyezik a hangsúlyt! Egyéni, személyre szabott kezeléseinket barátságos, nyugodt környezetben végezzük. Professzionális termékek biztosítják a kezelés sikerét, eredményességét! Ha szeretnéd kipróbálni, kérj időpontot egy személyes konzultációra, ahol az ingyenes állapotfelmérés keretében minden kezeléssel kapcsolatosan felmerülő kérdésedre választ kapsz! Hisszük, hogy az elvárt eredményt csak bizalmon alapuló együttműködéssel lehet elérni! Folyamatos továbbképzéseken való részvételünkkel biztosítjuk a naprakész szakmai tudásunkat! A klasszikus kezeléseken kívül olyan módszerek is elérhetővé váltak, amelyek súrolják az orvoslás határait. Szalonunkban az alábbi leginnovatívabb szépészeti szolgáltatásokat veheted igénybe elérhető árakon:

KOZMETIKA


Professzionális bőrmegújító, hámlasztó kezelések, innovatív ránctalanító kezelések, bőrplasztika, kozmetikai tetoválás, masszázstechnikák

KÉZ ÉS LÁBÁPOLÁS


Személyre szabott ápolási kínálatok, türelem, törődés, tizenöt éves szakmai tapasztalat

MASSZÁZS


A masszázs megfelelő, egyénre szabott mozgásterápiával alkalmazva „csodákra” képes.

INFRAKABIN


Az infraszaunák a testet és a lelket egyaránt melegítik.

ETIKET A BEJELENTKEZÉSHEZ

A nem időben történő kezelési időpont változtatás elkerülése érdekében kérem, hogy figyelmesen olvassa el:
Kérem, hogy időpont módosítási vagy törlési szándékát legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 24-36 órával szíveskedjen jelezni. A fentinél rövidebb időn belüli lemondás esetén a következő kezelés árához 50% felárat számítok fel (kivéve lázas vagy fertőző betegség esetén!). Amennyiben a kezelés lemondása nem történik meg, úgy az elmaradt kezelés árának 100%-os megfizetését követően áll módomban új időpontot adni. Több, mint 15 perces késve érkezés rövidebb szolgáltatást eredményez. Amennyiben én csúszok 15 percnél többet, ez esetben ajándékszolgáltatással kedveskedem (pl. szempilla-, szemöldökfestés, kézmasszázs). Tartsuk tiszteletben egymás idejét a hatékony és eredményes együttműködés érdekében és legyünk tisztelettel vendégtársainkra!

Hozzászólások lezárva