Szakmai továbbképzés a Vagheggi Kft-nél

A nyár beköszöntével, mikor lekerülnek a ruhadarabok- és többet mutatunk magunkból, mint máskor-  különös figyelmet fordítunk  bőrünkre. Épp ezen okból indultunk el a testkezelések  újdonságainak bemutatójára kíváncsi tanulóimmal. állítom nem mentünk hiába! Most is sokat tanultunk, gyakoroltuk az új anyagok használatát, cseréltünk tapasztalatot, és hallgattuk Papp Mónika előadását, mely most is igen élvezetes volt. Már alig várjuk, hogy az első vendégeken kipróbáljuk, mert természetesen nem jöttünk haza üres kézzel!

Előadást  hallottunk a THEMA és SIKELIA termékcsaládjaikról.

Kétféle igény fogalmazódik meg egyre erősebben a fogyasztók részéről: egyre keresettebbek a speciális és személyre szabható kozmetikai termékek, ugyanakkor nagy igény van a többfunkciós megoldásokra, amik leegyszerűsíthetik a szépségápolási rutinokat. A THEMA és SIKELIA termékek tökéletes választ adnak a piaci igényekre.

THEMA: megköti a szabad gyököket, semlegesíti a káros anyagokat, javítja a bőr természetes védekező képességét. Olyan természetes hatóanyagokat használ, amik intenzív segítséget nyújtanak a bőr méregtelenítésében: paradicsom, vízitorma és olíva olaj.
SIKELIA: A termékcsalád fő hatóanyagai a bergamott, a mandarin és a törpenarancs, amiket kizárólag Olaszországból gyűjtenek be, 100% MADE IN ITALY. Utolsó generációs, nagy hatékonyságú kozmetikai kutatások alapján készült, speciális kozmetikumokat kínál speciális igényekre.

 

Hozzászólások lezárva